Chci odebírat informace o Domu pro Julii ObsahNastavení Pole Text Obrázek Tlačítko Mezera HTML Preference První krok Po odeslání (přihlášení nového kontaktu) Po odeslání (aktualizace existujícího kontaktu) Chcete více informací o Domu pro Julii? Zanechte nám svou e-mailovou adresu. Jednou za čas Vás budeme informovat o tom, co se je nového. E-mail: vzor@vzor.cz Jméno Křestní jméno Příjmení Příjmení Newsletter Použít formulář Vložte tento kód do vaší stránky
top of page

Poslední fotoreport: Dům pro Julii se chystá na první klienty

Dva roky jsme vám pravidelně přinášeli fotoreportáže ze staveniště. Nyní je budova Domu pro Julii dokončena, uskutečnilo se slavnostní předání města Brna (investora stavby), přivítali jsme část veřejnosti u příležitosti dnů otevřených dveří. Pokračují poslední přípravy na spuštění provozu pobytových odlehčovacích služeb. Je to velmi intenzivní období plné důležité spolupráce s různými odborníky a podporovateli, kteří pomáhají zajistit nutné vybavení Domu.


Moc děkujeme všem dárcům a podporovatelům. Níže najdete různé fotografie z posledního měsíce. Děkujeme, že nám pomáháte, abychom rodinám s nevyléčitelně nemocnými dětmi ulehčili jejich dny. Sledujte nás i nadále, také na sociálních sítích (Facebook, Instagram, Linkedin, Spotify), kde budeme přinášet další obsah z činnosti neziskové organizace Dům pro Julii.


Projekt je spolufinancován prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu.

Comments


bottom of page